Strategická analýza Hyundai Motor Czech s.r.o. - Brabec, Michael; Bruder Badie, Natálie; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na provedení strategické analýzy společnosti Hyundai Motor Czech, předního prodejce vozů korejské značky Hyundai na českém trhu s automobily. Cílem práce je identifikovat silné a slabé stránky společnosti, analyzovat externí prostředí a navrhnout strategická doporučení pro její budoucí rozvoj. Práce používá známé metody a nástroje strategické analýzy, které jsou dopodrobna rozebrány v teoretické části s pohledy předních odborníků v oboru, a pak následně v teoretické části aplikovány na problematiku zkoumané firmy. Výsledky této analýzy mohou poskytnout užitečné poznatky pro strategické rozhodování nejen pro společnost Hyundai Motor Czech, ale i pro další aktéry na českém trhu s automobily.
Vedoucí práce: Natálie Bruder Badie
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses