Strategická analýza firmy „SAP Czech Republic“ - Kazlova, Palina; Ali, Tanweer; Opleštil, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou firmy „SAP Czech Republic“. Cílem této bakalářské práce je poskytnout komplexní a kritickou analýzu strategických rozhodnutí společnosti SAP Czech Republic s účelem identifikaci klíčových faktorů ovlivňujících její konkurenceschopnost a dlouhodobou udržitelnost. V teoretické části jsou rozebráné studie a metody, které jsou aplikováné v praktické části. Praktická část je vypracováná s využítím veřejné dostupných zdrojů. Byli použity PESTEL analýza, VRIO analýza, Porterův model 5 síl, hodnototvorný řetězec a finanční analýza. Shrnutí je představeno v rámci SWOT analýzy, na základě které budou poskytnuté doporučení pro budoucí strategický rozvoj společnosti.
Vedoucí práce: Tanweer Ali
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses