Kulturní nabídka Městské knihovny v městě Písku - Kratochvílová, Adéla; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá veřejnými knihovnami. Práce se zaměřuje na druhy služeb a činností, které tyto instituce svým uživatelům nabízejí. Podrobněji se práce věnuje Městské knihovně Písek, která se v roce 2019 po rozsáhlé rekonstrukci přestěhovala do vyhovujících prostor. Tato nová a dostatečně prostorná budova umožnila vznik Centra vzdělání, které poskytuje celoživotní vzdělávání píseckým občanům. Práce mapuje historii vývoje českých knihoven, včetně knihovních zákonů. Provedena je důkladná analýza poskytovaných služeb, nabídky kulturních akcí i vzdělávacích kurzů. Na závěr je vyhodnocen dotazník, který sleduje návštěvnost knihovny, zájem o její akce či zda je místní knihovna důležitou kulturní institucí.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses