Ocenění společnosti Vodafone Czech Republic a.s. - Kovaleva, Anastasiia; Kubálek, Jan; Kuděj, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na určení tržní hodnoty společnosti Vodafone Czech Republic a.s. k 1.4.2023. Práce obsahuje strategickou a finanční analýzu, finanční plán a samotné ocenění podniku pomocí dvou metod: metody diskontovaných peněžních toků (DCF entity) a metody tržního porovnání ve variantě odvětvových multiplikátorů. Získaná hodnota je také srovnána s účetní hodnotou vlastního kapitálu společnosti.
Vedoucí práce: Jan Kubálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses