Strategická analýza společnosti Staročeská pekárna s.r.o. - Hlávková, Barbora (2024)
Bakalářská práce na téma „Strategická analýza společnosti Staročeská pekárna s.r.o.“ se zabývá strategickou analýzou společnosti Staročeská pekárna s.r.o. Hlavním cílem této práce je formulovat strategická doporučení, která by v budoucnu mohla mít pro společnost Staročeská pekárna s.r.o. přínos. Na základě vymezení silných a slabých stránek společnosti a identifikace hlavních příležitostí a hrozeb, které mají na fungování společnosti vliv. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou představeny metody strategické analýzy. V praktické části jsou tyto metody následně aplikovány na společnost Staročeská pekárna s.r.o. V závěru práce jsou popsána strategická doporučení.