Strategická analýza společnosti Staročeská pekárna s.r.o. - Hlávková, Barbora; Smrčka, Luboš; Kubálek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce na téma „Strategická analýza společnosti Staročeská pekárna s.r.o.“ se zabývá strategickou analýzou společnosti Staročeská pekárna s.r.o. Hlavním cílem této práce je formulovat strategická doporučení, která by v budoucnu mohla mít pro společnost Staročeská pekárna s.r.o. přínos. Na základě vymezení silných a slabých stránek společnosti a identifikace hlavních příležitostí a hrozeb, které mají na fungování společnosti vliv. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou představeny metody strategické analýzy. V praktické části jsou tyto metody následně aplikovány na společnost Staročeská pekárna s.r.o. V závěru práce jsou popsána strategická doporučení.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses