Vliv studia v zahraničí na osobní a kariérní rozvoj vybraných studentů VŠE - Vaďura, Jakub; Lorencová, Hana; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním vlivu studia v zahraničí na osobní a kariérní rozvoj vybraných studentů Vysoké školy ekonomické v Praze. Práce analyzuje, jak zkušenosti ze studia v zahraničí formují klíčové kompetence pro mezinárodní profesní prostředí a připravuje studenty na budoucí manažerské pozice. Proces a metody sběru dat zahrnovaly hloubkové rozhovory s účastníky studijních pobytů, které byly analyzovány s využitím interpretativní fenomenologické analýzy. Výzkumné zjištění potvrzuje, že studium v zahraničí má signifikantní pozitivní dopad na osobní a kariérní aspirace účastníků, což vede k lepší adaptaci v multikulturních prostředích a zlepšuje jejich pracovní příležitosti.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses