Marketingový plán artového kina Edison Filmhub - Budinská, Marie (2024)
Bakalářská práce se věnuje vytvoření marketingového plánu artového kina Edison Filmhub. Teoretická část se zabývá definicí a vznikem artových kin, filmovým marketingem a vysvětlením základních marketingových pojmů využitých v následné analýze. V praktické části je představeno samotné kino, analýzy jeho marketingového mixu, vnější a vnitřní prostředí a vytvořena SWOT analýza. Na základě těchto poznatků je vytvořen marketingový plán, kde jsou představena doporučení a akční plán.