Marketingový plán artového kina Edison Filmhub - Budinská, Marie; Vítová Dušková, Marie; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se věnuje vytvoření marketingového plánu artového kina Edison Filmhub. Teoretická část se zabývá definicí a vznikem artových kin, filmovým marketingem a vysvětlením základních marketingových pojmů využitých v následné analýze. V praktické části je představeno samotné kino, analýzy jeho marketingového mixu, vnější a vnitřní prostředí a vytvořena SWOT analýza. Na základě těchto poznatků je vytvořen marketingový plán, kde jsou představena doporučení a akční plán.
Vedoucí práce: Marie Vítová Dušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses