Podnikatelský plán pro založení e-shopu s potiskem na zakázku - Rada, Šimon; Mikan, Pavel, 1963-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského plánu pro nový e-shop, který funguje na obchodním modelu dropshipping a specializuje se na potisk produktů na zakázku pro český trh. Hlavním cílem této práce je vyhodnotit, zda je podnikatelský záměr realizovatelný a tím podpořit podnikatele v rozhodování o tom, zda by měl podnikatelský plán uskutečnit, nebo od něj upustit. Práce se skládá ze dvou částí, a to části teoretické a praktické. V teoretické části jsou nejprve objasněny klíčové pojmy e-commerce, dropshipping, print on demand a Shopify, které jsou zásadní pro pochopení a realizaci podnikatelského plánu. Dále jsou zde popsána teoretická východiska, která tvoří podnikatelský plán. Hlavním přínosem práce je část praktická, ve které je podnikatelský plán sestaven. Závěry práce naznačují, že plánovaný e-shop s potiskem na zakázku může být úspěšně realizován.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses