Výhody a nevýhody Crowdfundingu jako formy začátku podnikání - Herynek, Patrik; Kuděj, Michal; Kubálek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu výhod a nevýhod crowdfundingu jako formy financování začátku podnikání v porovnání s ostatními způsoby financování. Cílem práce je prezentovat výhody a nevýhody crowdfundingu prostřednictvím analýzy této metody financování společně s analýzou úspěšných crowdfundingových kampaní a rozhovorů s realizátory těchto kampaní. Práce poskytne přehled výhod, nevýhod, příležitostí a rizik spojených s využitím crowdfundingu, což pomůže začínajícím podnikatelům lépe porozumět této formě financování a rozhodnout se, zda je pro jejich konkrétní podnikatelský záměr vhodná.
Vedoucí práce: Michal Kuděj
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses