Návrh marketingové strategie pro produkt vybrané firmy - Klouda, Adam (2024)
Bakalářská práce se zabývá návrhem marketingové strategie projektu se specifickým a obtížně komunikovatelným produktem. V první části práce je zpracován teoretický přehled, ze kterého následně vychází praktická část. Důraz je kladen především na marketingovou strategii. V praktické části je provedena analýza dosavadních marketingových aktivit společnosti. Je zde představen samotný projekt, výsledky hloubkového rozhovoru s obchodním ředitelem společnosti a výsledky rozhovorů se čtyřmi zákazníky. Součástí marketingové strategie je SWOT analýza a jasně definované cíle, kterých má marketingová strategie dosáhnout. Výsledkem této práce je připravená strategie a soubor doporučení pro budoucí marketingové aktivity.