Návrh marketingové strategie pro produkt vybrané firmy - Klouda, Adam; Procházková, Markéta; Lex, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá návrhem marketingové strategie projektu se specifickým a obtížně komunikovatelným produktem. V první části práce je zpracován teoretický přehled, ze kterého následně vychází praktická část. Důraz je kladen především na marketingovou strategii. V praktické části je provedena analýza dosavadních marketingových aktivit společnosti. Je zde představen samotný projekt, výsledky hloubkového rozhovoru s obchodním ředitelem společnosti a výsledky rozhovorů se čtyřmi zákazníky. Součástí marketingové strategie je SWOT analýza a jasně definované cíle, kterých má marketingová strategie dosáhnout. Výsledkem této práce je připravená strategie a soubor doporučení pro budoucí marketingové aktivity.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses