Nastavení značky začínajícího podniku - Boháč, Marek (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu nastavení značky začínajícího podniku v oboru placeného finančního poradenství. Práce je členěna na 3 části, kterými jsou teoretická část, metodologie a část praktická. V teoretické části jsou definovány základní koncepty značky, jako identita značky, prvky identity značky, hodnotová propozice a vztah mezi značkou a zákazníkem. Kapitola končí popisem postupu sestavování značky a klíčových konceptů s tím spojených. Metodická část popisuje metody, které byly využity pro sběr a analýzu dat skrze hloubkové polostrukturované rozhovory s cílovou skupinou. V rámci praktické části je představen koncept placeného finančního poradenství, nabídky služeb a ceny za uvedené služby. Praktická část také obsahuje seznam jednotlivých užitků a potřeb cílové skupiny, na základě kterých jsou definovány prvky identity a vztah mezi nimi.