Prezentace české kultury - projekt Noc literatury - Birtová, Veronika; Hucková, Barbara, 1964-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce pojednává o příspěvkové organizaci Česká centra a analyzuje festival Noc literatury, který tato organizace pořádá. Teoretická část práce se zabývá stručným popisem historie a činnosti Českých center, a také základní terminologií, která se objevuje v části následující. Praktická část pojednává o festivalu Noc literatury a podrobně rozebírá jeho organizaci, financování a propagaci.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses