Rozvoj zaměstnaneckých programů pro udržení logistických talentů v HOPI s.r.o. - Jadrný, Vít; Jirsák, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomové práce se zaměřuje na rozvoj zaměstnaneckých programů pro udržení logistických talentů v HOPI s.r.o. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, které jsou vhodné pro udržení mladých talentů ve firmě a souvisejí s rozvojem jejich kompetencí v prostředí zaměstnaneckých programů. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření, které specifikuje požadavky talentů na nabízené pracovní pozice a zjištění detailnějšího postoje k zaměstnaneckým programům v HOPI s.r.o. Závěrečná část je určena pro porovnání odpovědí dotazníkového šetření a současného nastavení zaměstnaneckých programů. Výsledkem porovnání bylo vytvořit doporučení na možný budoucí rozvoj a zlepšení podmínek stáže a trainee programu. Konkrétní doporučení se týkala především vylepšení vzdělávací platformy pomocí prvků gamifikace, zaujetí studentů a absolventů cílenými nástroji nebo důraznější podpora talent managementu v zaměstnaneckých programech.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses