Marketingové komunikace a vizuální prezentace - festival Lustr - Růžičková, Tereza; Hucková, Barbara, 1964-; Kubaš, Mario, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce komplexně analyzuje komunikační mix a celkovou prezentaci festivalu Lustr, jehož zaměření spočívá v oblasti ilustrace a komiksu. Cílem práce je identifikovat nedostatky v existujícím komunikačním mixu a lépe identifikovat cílovou skupinu návštěvníků. Teoretická část se zabývá marketingem v kultuře, segmentací publika, marketingovým mixem a marketingovým komunikačním mixem, následovanou vizuální identitou, která představuje nedílnou součást marketingové komunikace. Praktická část práce se zaměřuje na prezentaci a analýzu konkrétní marketingového a komunikačního mixu festivalu Lustr. Tato část je opírána o kvantitativní výzkum, jenž systematizuje motivace a účast návštěvníků festivalu. Hlavním cílem práce je analyzovat a zhodnotit stávající komunikační kanály a také navrhnout doporučení a identifikovat optimální cílovou skupinu pro festival Lustr.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses