Porovnanie manažmentu, financovania a dramaturgie vybraných pražských kín - Holubová, Tereza; Hanzlík, Jan, 1979-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práca sa zaoberá výzkumom vybraných pražských kín s dôrazom na ich programovanie, financovanie a formu manažmentu. Cieľom tejto práce je empirickým výzkumom zozbierať informácie k historií a súčasnému stavu jednotlivých kín. Zameriavam sa najmä na ekonomické provozné otázky a postupy pri programovaní. V praktickej časti sa zaoberám vytvorením swot analýz na základe informácií z rešerše a osobných rozhovorov zo zastúpcami vybraných pražských kín. Následne jednotlivé kina porovnávam a skúmam ich pozíciu na trhu.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses