Analýza dopadů cenové diferenciace odletových letišť Praha, Vídeň, Berlín na pražského spotřebitele a jeho užitek. (2024) - Mašata, Matěj; Brabec, Petr; Morda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2024)
Práce se věnuje diferenciaci cen letenek z odletových letišť Praha, Berlín, Vídeň do celkem osmi světových destinací pro definovaná data odletů ve sběrovém období a následné interpretaci těchto dat formou grafů. Na základě analýzy sesbíraných dat jsou vybrány ty destinace, do kterých jsou ve stanovených termínech největší cenové diferenciace pro sledovaná odletová letiště. V neposlední řadě jsou formou rozhovorů s reálnými spotřebiteli reflektovány skutečné situace s dojezdem do vzdálenějších odletových letišť za účelem minimalizace finančních nákladů spojených s cestou do cílové destinace.
Vedoucí práce: Petr Brabec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses