Městská hromadná doprava v Praze a Pekingu - Vu, Vuong; Rathouský, Bedřich; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá analýzou a srovnáním městské hromadné dopravy v Praze a Pekingu se zaměřením na perspektivu z pohledu pražského MHD. Teoretická část popisuje základní termíny spojené s dopravním sektorem, dopravní systémy a prostředky. Praktická část analyzuje funkčnost a organizaci dopravních systémů obou měst. Následně jsou jednotlivé systémy porovnávány, výstupem práce je identifikace společných a rozdílných aspektů, a celkové zhodnocení k vytvoření doporučení ke zlepšení v obou městech.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses