Návrh optimalizace marketingové komunikace Pražského kulinářského institutu - Kapsa, Matyáš (2024)
Cílem bakalářské práce je na základě analýzy trhu škol vaření v Praze a průzkumu stávajících a potenciálních zákazníků navrhnout budoucí směřování marketingové komunikační strategie Pražského kulinářského institutu. V teoreticko-metodologické části autor prezentuje rešerši odborné literatury týkající se marketingové komunikace a využitých metod v kontextu posuzované společnosti. Praktická část obsahuje analýzu stávajícího marketingového mixu a identifikaci hlavních konkurenčních subjektů. V primárním výzkumu byla formou dotazníkového šetření (n = 388) odhalena řada potenciálních marketingových příležitostí. Na základě veškerých získaných dat byly autorem navrženy konkrétní změny v online marketingové činnosti společnosti.