Návrh optimalizace marketingové komunikace Pražského kulinářského institutu - Kapsa, Matyáš; Mareš, Jan, 1986-; Bočková, Nina, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem bakalářské práce je na základě analýzy trhu škol vaření v Praze a průzkumu stávajících a potenciálních zákazníků navrhnout budoucí směřování marketingové komunikační strategie Pražského kulinářského institutu. V teoreticko-metodologické části autor prezentuje rešerši odborné literatury týkající se marketingové komunikace a využitých metod v kontextu posuzované společnosti. Praktická část obsahuje analýzu stávajícího marketingového mixu a identifikaci hlavních konkurenčních subjektů. V primárním výzkumu byla formou dotazníkového šetření (n = 388) odhalena řada potenciálních marketingových příležitostí. Na základě veškerých získaných dat byly autorem navrženy konkrétní změny v online marketingové činnosti společnosti.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses