Vliv UX/UI designu na získávání a udržování zákazníků v digitálním prostředí - Kohut, Dmytro; Horová, Olga; Bartoš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu vztahu mezi UX/UI designem a jeho dopadem na získávání a udržování zákazníků v digitálním prostředí. Hlavním cílem je identifikovat, jak kvalitní UX/UI design může přispět ke zlepšení uživatelského zážitku a podpořit loajalitu a spokojenost zákazníků. Praktická část se věnuje analýze UX/UI designu webových stránek určitých firem na základě interních dat o návštěvnosti těchto stránek s cílem identifikovat prvky a vlastnosti UX designu pro zlepšení digitálních produktů a služeb. Analýzy zahrnují rozbor uživatelské interakce pro zjištění klíčových aspektů UX/UI, které ovlivňují zákaznickou spokojenost a věrnost. Na základě analýzy jsou odvozeny vlastnosti UX/UI designu, které mohou přispět k vyšší konverzní míře a udržení zákazníků.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses