Adaptace pracovníků na změnu pracovního prostředí - Jakub, Lukáš; Cejthamr, Václav, 1964-; Vítečková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá komplexním procesem adaptace pracovníků na změnu pracovního prostředí. Prostřednictvím rozboru literatury a dotazníkového šetření identifikuje širokou škálu faktorů, které ovlivňují úspěšnou adaptaci, včetně psychologických, organizačních a sociálních aspektů. Dále navrhuje strategie a praktické přístupy, které mohou organizace uplatnit k podpoře adaptace svých pracovníků. Výzkum naznačuje, že klíčovou roli v adaptaci hraje jak vnitřní motivace jednotlivců, tak i kvalita podpory poskytované organizací, včetně komunikace, školení a rozvoje dovedností. Závěry této práce mohou být užitečné pro manažery v oblasti lidských zdrojů při navrhování a implementaci strategií změny a při podpoře pracovníků během procesů změn.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses