Vliv ESG faktorů na ekonomizaci designového sklářství v ČR - Vojtěchová, Veronika; Zelený, Martin; Šubrt, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání vlivu ESG faktorů na ekonomizaci designového sklářství v České republice. Soustředí se zejména na zhodnocení připravenosti českých designových sklářských společností na ESG reportování a identifikování nejčastějších překážek a potřebných opatření k jejich implementaci. Teoretická část je zaměřena na definování základních pojmů, potřebných k pochopení dané problematiky. Praktická část práce zahrnuje realizaci výzkumu formou hloubkových rozhovorů přímo s jednotlivými sklářskými společnostmi v České republice. V závěru práce jsou shrnuté výstupy provedené kvalitativní studie a návrhy navazujících a rozšiřujících výzkumů.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses