Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení - Horák, Tomáš (2024)
Předmětem práce je tvorba podnikatelského plánu zdravého rychlého občerstvení v České republice. V teoretické části dochází k rozboru klíčových pojmů, struktury a účelu samotného podnikatelského plánu. Obsahuje doporučený postup při tvorbě podnikatelského plánu a jeho odůvodnění. Praktická část se poté zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu pro zdravé rychlé občerstvení ve Zlíně. Zahrnuje stanovení cílů, marketingovou strategii, analýzu trhu a konkurence a finanční plán. Cílem práce je stanovení životaschopnosti podnikatelského plánu, které bude provedeno v závěru práce.