Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení - Horák, Tomáš; Dvořáček, Jiří, 1947-; Loucká, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Předmětem práce je tvorba podnikatelského plánu zdravého rychlého občerstvení v České republice. V teoretické části dochází k rozboru klíčových pojmů, struktury a účelu samotného podnikatelského plánu. Obsahuje doporučený postup při tvorbě podnikatelského plánu a jeho odůvodnění. Praktická část se poté zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu pro zdravé rychlé občerstvení ve Zlíně. Zahrnuje stanovení cílů, marketingovou strategii, analýzu trhu a konkurence a finanční plán. Cílem práce je stanovení životaschopnosti podnikatelského plánu, které bude provedeno v závěru práce.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses