Vnímání nákupních aplikací maloobchodních řetězců Generací Z - Pospíšilová, Eliška; Kolouchová, Daniela; Machek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem práce je pomocí kvalitativních metod odhalit, jaké je vnímání vybraných nákupních aplikací maloobchodních řetězců a jejich funkcionalit mezi generací Z v České republice. Teoretická část se zaměřuje na věrnost spotřebitele, věrnostní programy i aplikace a definování generace Z. V praktické části byly představeny zkoumané nákupní aplikace významných maloobchodních řetězců v České republice, jejich dostupné funkce a nabízené benefity. Dále byla využitím metody tematické analýzy identifikována klíčová témata, která respondenti vnímají jako rozhodující v souvislosti s využitím věrnostních aplikací. Na základě zjištěných poznatků z provedeného výzkumu byla formulována doporučení pro maloobchodní řetězce zaměřená na zvýšení uživatelské spokojenosti při využití nákupních aplikací.
Vedoucí práce: Daniela Kolouchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses