Podnikatelský plán literární platformy - Bugaeva, Aurika (2024)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro platformu s amatérskou literaturou. V teoretické části jsou zkoumány aspekty amatérské literatury v digitálním prostředí a aktuální trendy v nakladatelském odvětví. Dále je v práci popsána struktura podnikatelského plánu, na jejímž základě je následně v praktické části zpracován podnikatelský plán. Cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán literární platformy fungující v českém prostředí a posoudit proveditelnost daného záměru.