Podnikatelský plán literární platformy - Bugaeva, Aurika; Dvořáček, Jiří, 1947-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro platformu s amatérskou literaturou. V teoretické části jsou zkoumány aspekty amatérské literatury v digitálním prostředí a aktuální trendy v nakladatelském odvětví. Dále je v práci popsána struktura podnikatelského plánu, na jejímž základě je následně v praktické části zpracován podnikatelský plán. Cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán literární platformy fungující v českém prostředí a posoudit proveditelnost daného záměru.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses