Aktivity Klubu Za starou Prahu ve vztahu k nové zástavbě v okolí Masarykova nádraží - Lizner, Filip; Kouba, Vojtěch, 1983-; Patočka, Jiří, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce je případovou studií řešící aktivity Klubu Za starou Prahu v procesu schvalování projektu v ulici Na Florenci u Masarykova nádraží, kde byl postaven polyfunkční objekt Masaryk Centre 1. Práce se zabývá schvalovacím procesem projektu s důrazem na památkářské hledisko a úlohou Klub Za starou Prahu, který s výstavbou objektu od začátku nesouhlasil. Práce si klade za cíl na základě zkoumaného případu pochopit nedostatky současného systému památkové péče a zhodnotit činnost Klubu Za starou Prahu v rámci tohoto případu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses