Space port / Palmovka - Chvilíček, Roman (2024)
Tento developerský projekt se zaměřuje na revitalizaci oblasti Palmovka v Praze, s cílem vytvořit moderní a funkční městský prostor pro obyvatele i návštěvníky. Hlavním záměrem projektu je kombinace bydlení, obchodu, služeb a zeleně s důrazem na udržitelnost a moderní architekturu. V rámci projektu budou vybudovány nové bytové jednotky s různorodým dispozičním řešením a moderním designem, které budou splňovat vysoké standardy kvality a komfortu. Důraz bude kladen na využití energeticky úsporných technologií a ekologických materiálů. Součástí projektu bude také výstavba obchodních a komerčních prostor, které budou nabízet širokou škálu služeb pro obyvatele i návštěvníky oblasti. Cílem je vytvořit živoucí komunitní centrum, které bude plné života po celý den.