Palmovka Yards - Privrel, Juraj (2024)
Práce se zabývá developerským projektem s názvem Palmovka Yards, který se nachází v bezprostřední blízkosti stanice metra Palmovka v městské části Praha 8. Projekt se zaměřuje na návrh městské blokové zástavby s optimálním mixem funkcí na základě Urbanistické studie Palmovka, kterou zpracoval architektonický ateliér UNIT architekti. Plocha řešeného území je přibližně 10 ha. Cílem záměru je dosáhnout vnitřní míry návratnosti (IRR) 15 %. Součástí práce je komplexní stavební a obchodní analýza a také studie finančních a právních aspektů. Výsledkem je celkový finanční model včetně analýzy rizik a citlivostních analýz.