Palmovka Yards - Sklenár, Oliver; Juríček, Tomáš; Pagáč, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Práca sa zaoberá developerským projektom s názvom Palmovka Yards, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti stanice metra Palmovka v mestskej časti Praha 8. Projekt sa zameriava na návrh mestskej blokovej zástavby s optimálnym mixom funkcií na základe Urbanistickej štúdie Palmovka, ktorú vypracoval architektonický ateliér UNIT architects. Rozloha riešeného územia je približne 10 ha. Cieľom projektu je dosiahnuť vnútorné výnosové percento (IRR) vo výške 15 %. Súčasťou práce je komplexná stavebná a obchodná analýza, ako aj štúdia finančných a právnych aspektov. Výsledkom je celkový finančný model vrátane analýzy rizík a citlivosti.
Vedoucí práce: Tomáš Juríček
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet