Zlepšování vybraného výrobního procesu v podniku Dronetag s.r.o. - Kubičková, Hana; Mojžíš, Jan; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zlepšení výrobního procesu ve společnosti Dronetag s.r.o. prostřednictvím analýzy a optimalizace konkrétních úzkých míst v rámci výrobního cyklu. Práce využívá různé metodiky, jako je Pareto analýza, metoda 5 proč a cyklus PDCA, k identifikaci a odstranění neefektivit a chybných procesů. Hlavním cílem je vytvořit návrhy, které by mohly vést ke zvýšení produktivity, snížení nákladů a zlepšení celkové kvality výrobků. Praktická část se zaměřuje na konkrétní kroky vedoucí ke zlepšení výroby plastových krabiček pro zařízení Dronetag Beacon, které tvoří klíčový prvek konkurenční výhody firmy.
Vedoucí práce: Jan Mojžíš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses