Návrh marketingové strategie nového podniku - Kosík, Martin (2024)
Cílem bakalářské práce je na základě získaných dat a jejich následné analýzy navrh-nout marketingovou strategii pro nově vzniklou marketingovou agenturu. Vzhledem k hlavní činnosti podniku se práce zaměřuje na digitální marketing. Hlavním přínosem této práce je vymezení prvních marketingových kroků podniku. Tímto způsobem budou mít vlastníci podniku jasný směr, jak efektivně oslovit a zís-kat první klienty, a tím také první tržby. Velkým přínosem práce je také obsah star-tovních marketingových kampaní včetně grafického zpracování. Výzkum prováděný k této práci je kvantitativní v podobě dotazníkového šetření. Dotazník je zaměřený na firmy a podnikatele využívající nebo uvažující o využití marketingových agentur. Získaná data pomohla identifikovat klíčové oblasti pro na-vrhovanou marketingovou strategii.