Využití ICT v manažerském účetnictví - Písaříková, Veronika; Šoljaková, Libuše; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Práce zkoumá využití softwarového nástroje Microsoft Power BI pro použití manažerského reportingu v malé společnosti poskytující služby v oblasti projektového managementu. Teoretická část obsahuje klíčové informace o manažerské výsledovce v produktovém členění, základní analýze odchylek a ukazatelích. V teoretické části čtenář dále nalezne informace o Business Inteligent a představení nástroje Power BI. Aplikační část se věnuje sestavení manažerského reportu od zpracování vstupních dat až po popis tvorby výsledných stránek reportu.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses