Porovnání spořících účtů v ČR - Špačková, Michaela; Šulc, Vladimír; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se zabývá komparativní analýzou spořících účtů v České republice. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části je popsána struktura bankovního systému a vymezení depozitních produktů. Podrobněji je popsán princip úročení, faktory ovlivňující sazby na vkladových produktech, a také další možnosti nízkorizikového a rychle likvidního zhodnocení peněžních prostředků. Empirická část se zabývá porovnáním spořících účtů z hlediska kritérií, jež jsou významná pro rozhodnutí klienta při výběru vhodného spořícího účtu. Výsledkem analýzy je nalezení nejvýhodnějšího spořícího účtu pro spotřebitele.
Vedoucí práce: Vladimír Šulc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses