Daňové a ekonomické zhodnocení použití metody extrakorporální kardiopulmonální resuscitace u pacientů s refrakterní srdeční zástavou - Mlejnský, František; Maaytová, Alena; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá ekonomickou analýzou medicínské metody extrakorporální kardiopulmonální resuscitace, která je aplikována u pacientů s refrakterní srdeční zástavou. Jsou zde vyčísleny výdaje na léčbu pacientů, které jsou následně porovnávány s daňovými příjmy vztaženými k prodlouženému dožití pacientů. Na závěr je vše sumarizováno a vyhodnoceno, zda je metoda dle zjištěných hodnot ekonomicky efektivní či nikoliv.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses