Finanční analýza a finanční plán společnosti Laufen CZ, s. r. o. - Skalická, Tereza (2024)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Laufen CZ, s. r. o. pomocí finanční analýzy v letech 2019-2022 a porovnat výsledky s vybranými konkurenčními podniky. Samotná finanční analýza je provedena za využití konkrétních metod jako je horizontální a vertikální analýza, analýza poměrových ukazatelů a analýza peněžních toků. Druhá část práce se zabývá sestavením finančního plánu, který interpretuje prognózu podniku do budoucna, tedy, jak se firma bude vyvíjet v příštích letech.