Finanční analýza a finanční plán společnosti Laufen CZ, s. r. o. - Skalická, Tereza; Nohýnková, Barbora; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Laufen CZ, s. r. o. pomocí finanční analýzy v letech 2019-2022 a porovnat výsledky s vybranými konkurenčními podniky. Samotná finanční analýza je provedena za využití konkrétních metod jako je horizontální a vertikální analýza, analýza poměrových ukazatelů a analýza peněžních toků. Druhá část práce se zabývá sestavením finančního plánu, který interpretuje prognózu podniku do budoucna, tedy, jak se firma bude vyvíjet v příštích letech.
Vedoucí práce: Barbora Nohýnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses