Verifikace vybraných predikčních modelů - Zadák, Jan; Šmídová, Radana, 1977-; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce si klade za účel posoudit, resp. verifikovat vypovídací schopnost vybraných predikčních modelů a zhodnotit jejich přednosti a nedostatky. Teoretická část diplomové práce se zaměřuje na vymezení finanční tísně, klasifikaci jednotlivých typů modelů a představení vybraných modelů, jež budou v práci testovány. Praktická část pak ověřuje vypovídací schopnost těchto modelů na obchodní řetězce se sportovními potřebami či příbuzné podniky na území České republiky.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses