Projekt Sport in Art - Šára, Štěpán; Kouba, Vojtěch, 1983-; Horová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce analyzuje projekt Sport in Art, který propojuje oblasti sportu a umění a zkoumá jejich vzájemný vztah a dopady na společnost. Cílem práce je prozkoumat, jak efektivně funguje projekt Sport in Art, zda plní své vize a cíle, jestli je finančně udržitelný a jakým způsobem se podílí na propojení sportu a umění. Projekt je finančně udržitelný, efektivně využívá marketingové strategie, podporuje rozvoj sociálního a kulturního angažmá mezi sportovci a umělci a buduje si pevný základ pro naplnění svého dlouhodobého cíle. Práce nabízí ucelený pohled na to, jak mohou být sport a umění využity jako marketingový a komunikační nástroj a poskytuje doporučení pro další rozvoj projektu Sport in Art.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses