Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky 4., aktualizované vydání - Pelikánová, Anna (Grada, 2024)
Kniha je jedinečným uceleným přehledem poznatků v oblasti financování, účetnictví, daní a práva pro nestátní (soukromé) neziskové organizace.