Faktory působící na vývoj ceny kryptoaktiva XRP - Krejčí, Vladimír; Brůna, Karel, 1973-; Brada, Jaroslav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce analyzuje prostředí a faktory ovlivňující vývoj ceny kryptoaktiva XRP. Věnuje se historii a způsobu fungování obecných kryptoaktiv, XRP a kryptoměnovým směnárnám. Hledá a hodnotí, proč některá kryptoaktiva prosperují a jiná zanikly, faktory ovlivňující cenu kryptoaktiv, cenový vývoj XRP a vliv investorského sentimentu na cenu kryptoaktiva.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses