Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Švarcová, Petra; Šoljaková, Libuše; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce pojednává o oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv. Představuje konkrétní metodiky samotného oceňování a odpisování dlouhodobého majetku a prezentuje jejich vypovídací schopnost. Každá metodika staví daného uživatele do výhodných, či méně výhodných situací. Proto jsem se snažila práci zpracovávat objektivně a rozebrat problematiku z různých úhlů pohledu a perspektiv tak, aby poskytla čtenáři co nejucelenější informace o tom, jaké metody je vhodné využívat v postavení, v jakém se daný uživatel právě nachází.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses