Role cestovního pojištění při krytí potřeb lidí - Čásenská, Natálie; Ducháčková, Eva, 1958-; Tisová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se věnuje nabídce cestovního pojištění na českém trhu. V první části lze nalézt vymezení pojmu cestovní pojištění a jeho významu, výčet pojistitelů, kteří cestovní pojištění nabízí a v jakých variantách. Dále se práce zaměřuje na problematické otázky spojené s cestovním pojištěním, např. změny v pojistných podmínkách v důsledku epidemie Covid-19, věkové hranice v cestovním pojištění, rizikové aktivity. Do práce je též zahrnuta analýza přístupu lidí k cestovnímu pojištění, která byla provedena na základě dotazníků. Cílem BP je primárně srovnání nabídky cestovního pojištění napříč trhem, porovnání rozsahů, limitů a pojistných podmínek.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses