Ohodnocení akcie společnosti Microsoft - Vu, Hoang Hai (2024)
Práce rozebere a aplikuje fundamentální analýzu pro stanovení vnitřní hodnoty společnosti Microsoft, kterou poté porovná s aktuální tržní cenou za účelem zhodnocení správného ocenění tržního kursu akcie společnosti. Samotná práce fundamentální analýzu provede na 3 úrovních, a to na globální, odvětvové a firemní úrovni. Výstupy jednotlivých analýz následně práce zhodnotí a vydá investiční doporučení ohledně akcie společnosti Microsoft.