Ohodnocení akcie společnosti Microsoft - Vu, Hoang Hai; Veselá, Jitka; Tománek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Práce rozebere a aplikuje fundamentální analýzu pro stanovení vnitřní hodnoty společnosti Microsoft, kterou poté porovná s aktuální tržní cenou za účelem zhodnocení správného ocenění tržního kursu akcie společnosti. Samotná práce fundamentální analýzu provede na 3 úrovních, a to na globální, odvětvové a firemní úrovni. Výstupy jednotlivých analýz následně práce zhodnotí a vydá investiční doporučení ohledně akcie společnosti Microsoft.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses