Hodnocení ekonomické efektivnosti vybraného investičního projektu výstavby teplárny na biomasu - Šimůnek, Patrik (2024)
Cílem diplomové práce je vyhodnocení ekonomické efektivnosti investičního projektu v energetice za platných legislativních podmínek pro teplárenství v České republice a technických omezení zařízení teplárny. Vyhodnocení efektivnosti přínosu projektu ke zvýšení tržní hodnoty je za pomoci zpracovaného technického a ekonomického modelu v programu MS EXCEL včetně příslušné citlivostní analýzy.